Search

WELKOM bij Just a drop of water
Sieraden

Sinds een aantal jaar ontwerp en maak ik mijn eigen sieraden. Deze sieraden zijn uniek, helemaal naar mijn wens en ik maak en draag ze met veel plezier. Vrienden, familie en collega’s zijn de afgelopen jaren verrast met handgemaakte sieraden en sinds 2012 heeft u die kans ook. Neem eens een kijkje in mijn webwinkel.

Armbanden, kettingen en oorbellen zijn mijn specialiteit, maar broches of tashangers behoren ook tot het assortiment. Het liefste combineer ik zulke sieraden met handgemaakte glaskralen.
Wilt u graag een uniek door mij ontworpen en gemaakt sieraad, maar staat er op dit moment niets in de winkel dat aan uw wensen voldoet? Maak dan gebruik van het contactformulier en wie weet maak ik binnenkort een sieraad speciaal voor u!

foto sieraden
roundroundgroot
Tips
Voor het behoud van uw sieraden

Om zo lang mogelijk van uw sieraden te kunnen genieten en uw sieraden zo mooi mogelijk te houden bij deze enkele gebruiktips voor het behoud van uw sieraad.
• Uw sieraden zijn handgemaakt maar kunnen best tegen een stootje. Overdrijf dit niet! Slapen of sporten met deze sieraden is daarom ook geen goed idee. Probeer uw sieraad ook te beschermen tegen de grijpgrage handjes van kleine kinderen.
• Zorg ervoor dat de sieraden niet in contact komen met water, parfum, bodylotion, haarlak etc. Dit kan de kleur en kwaliteit van de sieraden doen teruglopen. Het is daarom raadzaam om eerst parfum oid op te doen, dit goed te laten drogen en daarna pas het sieraad aan te doen.
Afwassen of schoonmaken met sieraden om? Liever niet.
• Sieraden gemaakt van gecoat staaldraad zijn erg kwetsbaar voor “knikken”, als er eenmaal een vouw/knik in dit draad zit zal het sieraad nooit meer rond vallen.
Het is daarom raadzaam om dit type sieraad zorgvuldig op te bergen (bij voorkeur neergelegd in de eigen vorm of opgehangen om een buste, in het uiterste geval kan ophangen aan het slotje ook).
• Sieraden die niet gedragen worden kunnen het beste buiten invloed van vocht of licht bewaard worden. Leg sieraden niet op/door elkaar gestapeld, dit voorkomt het in de knoop raken van sieraden.

SUBSCRIBE & FOLLOW
Schrijf je in de voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!