Search
 

Update over de oven

Update over de oven

Een korte update van mijn kant. Mogelijk was het je al opgevallen dat ik de laatste tijd weinig nieuw werk hier plaats. Dat komt omdat ik problemen heb met mijn glasoven.
Elke keer als ik achter de brander heb gezeten, komen de kralen niet zo uit de oven als ik ze bedoeld heb. (En dat werkt behoorlijk demotiverend)
Dit weekend heb ik diverse testen gedaan. Het resultaat van een van die testen zie je op deze foto. Die oranje golf is een stuk glasstaaf dat recht had moeten blijven tijdens de stookcurve. Zoals te zien is, is deze zacht geworden. De temperatuur in mijn oven is dus te hoog (hoger dan ingesteld in ieder geval).
De komende week (weken) staan er nog meer testen op de planning en ik hoop daarna weer met plezier achter de brander te kunnen gaan zitten.

Josephiene

Dit bericht is geplaatst door Josephiene, eigenaar van Just a drop of water.

Follow:

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.