Search
 

Gratis toegankelijke streekmarkten Kasteel Keukenhof

Gratis toegankelijke streekmarkten Kasteel Keukenhof

Boerenstreekmarkten op 6, 13 en 20 augustus in Lisse

Wie denkt dat Landgoed Keukenhof dankzij de Bloemententoonstelling Keukenhof enkel in de lente een toeristische trekpleister is, heeft het mis. Het landgoed van Kasteel Keukenhof timmert de afgelopen jaren flink aan de weg als het gaat om het organiseren van toeristische en publiekgerichte activiteiten. Kasteel Keukenhof is al jaren de locatie voor de bekende kerstfair “Kerst op Keukenhof”, het middeleeuwse fanatasyfestival “Castlefest” en het tributebandfestival “Buttonpop” en komende zomer organiseert het Lissese kasteel wekelijks gratis toegankelijke Boerenstreekmarkten. Door verschillende activiteiten samen te voegen zet het kasteel in op het bieden van een compleet dagje uit voor gezinnen en toeristen.

Streekmarkt

Bent u komende weken op zoek naar een leuke daginvulling op een mooie of mindere mooie zomerdag in Nederland? Dan bent u bij Kasteel Keukenhof aan het juiste adres. Kasteel Keukenhof Events, de eventafdeling van Kasteel Keukenhof, organiseert namelijk op woensdag 6, 13 en 20 augustus gratis toegankelijke Boerenstreekmarkten. Volgens Guido Hollander van Kasteel Keukenhof, zijn de zomermarkten een perfect onderdeel van een compleet dagje uit in de regio. Zo mogen bezoekers gratis de tuinen van het kasteel bezoeken waar zij niet alleen kunnen genieten van de gezellige markt, ook kunnen zij een bezoek brengen aan het kunstpark met verschillende tentoonstellingen en het nieuw aangelegde natuurpad van Kasteel Keukenhof. Het kasteel is tijdens de markten geopend en kan tegen een gereduceerd tarief worden bezocht en uiteraard opent ook de onlangs geopende kinderboerderij ‘Poelepetaat’ haar deuren voor publiek.

Kinderactiviteiten rondom Kinderboerderij Poelepetaat tijdens de streekmarkt:
– Helpen bij het poetsen van de shetlanders Maartje en Saartje (middagactiviteit)
– Ritje maken op Maartje (middagactiviteit)
– Helpen met de fles geven aan de kalfjes Agnes en Gezina (rond 12:00 uur en 16:30 uur)
– Helpen met het voeren van de dieren (rond 16:30 uur)
– Mooie kleurplaat van Maartje en Saartje inkleuren (hele dag)
– Kleine workshop over bijen, honing proeven en kaarsje rollen (ochtend- en middagsessie)

Alle kinderactiviteiten zijn gratis, maar gaan wel op inschrijving en vol=vol. De inschrijvingen kunnen alleen op de dag zelf en aanmelden kan in Landgoedwinkel de Pioen naast stallen van de kinderboerderij

Het park van Kasteel Keukenhof is al vele jaren een populaire locatie voor wandelaars en gezinnen die heerlijk picknicken in de tuin of genieten van een mooie wandeling door het bijzonder aangelegde park. De Boerenstreekmarkten vinden plaats rondom de Hofboerderij van het Kasteel.

Kasteel Keukenhof Events organiseert de Boerenstreekmarkten om de vele toeristen in de regio de komende weken iets bijzonders te bieden. Volgens Guido Hollander een perfect onderdeel van een leuk dagje uit. Ook het nieuwe restaurant van Kasteel Keukenhof ‘Tante Alie’ is tijdens de Boerenstreekmarkten geopend en klaar om gasten te verwelkomen. De Boerenstreekmarkten worden georganiseerd op 6, 13 en 20 augustus. Parkeren kan op het eigen parkeerterrein van Kasteel Keukenhof en is tevens gratis, maar men wordt geadviseerd om op de fiets te komen.

Josephiene

Dit bericht is geplaatst door Josephiene, eigenaar van Just a drop of water.

Follow:

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.